Refinanţare

Simplu, Rapid si Gratuit!

Caracteristici Refinanţare

Perioada de creditare 60 luni(5 ani)

Cu specificatia ca perioada de refinantare a unui credit poate fi mai mare de 60 luni, atat timp cat produsele refinantate au fost contractate inainte de 31.10.2011

Varsta: minim18 ani si nu mai mult de 70 ani la sfarsitul perioadei de creditare

Suma: 5.000 – 65.000 Lei pentru creditul fara garantii

Suma: peste 15.000 EUR pentru creditul cu garantii

Dobanda: fixa sau indexabila

Suntem preocupati sa oferim cele mai bune alternative.
Apeleaza cu incredere la consilierii financiari din cadrul ImoFinantare si poti beneficia SIMPLU, RAPID si GRATUIT de cele mai avantajoase oferte financiare adaptate nevoilor tale!

Ce este creditul Refinanţare?

Refinantarea este procesul prin care se contracteaza un nou credit cu scopul stingerii unui credit existent. Refinantarea unui credit presupune rambursarea integrala a unui imprumut a carui destinatie este conforma cu cea a creditelor la care se face referire, in baza legilor in vigoare.
Practic, creditul de refinantare contribuie, in buna masura, la actualizarea si adaptarea tuturor elementelor ce tin de structura unui imprumut (perioada de rambursare, moneda, costuri si nevoi) cu noul profil al clientului.

Intrebari frecvente

Care sunt beneficiile refinantarii?
Beneficiile refinantarii depind in mare parte de ceea ce se negociaza cu unitatea bancara. Aveti posibilitatea de a opta pentru un produs mai bun din punct de vedere al dobanzii, al perioadei de plata, al perioadei de gratie. Alegerea inspirata a acestui produs va poate asigura si o economie considerabila la suma totala inapoiata unitatii bancare.
De ce sa apelam la un credit de refinantare?
Creditul de refinantare se dovedeste a fi si o strategie buna pentru clientii care au imprumuturi la mai multe banci, care au posibilitatea in acest fel de a-si consolida toate imprumuturile la un singur creditor pentru reducerea cheltuielilor si pentru intarirea relatiei dintre banca si client.