Card Credit

Simplu, Rapid si Gratuit!

Caracteristicile cardului de credit

Perioada de gratie: pana la 60 de zile

Rate lunare fara dobanda: 12

Comision retragere bancomat: 0

Moneda: Lei

Dobanda: 0 sau 16% dupa expirarea perioadei de gratie

Suntem preocupati sa oferim cele mai bune alternative.
Apeleaza cu incredere la consilierii financiari din cadrul ImoFinantare si poti beneficia SIMPLU, RAPID si GRATUIT de cele mai avantajoase oferte financiare adaptate nevoilor tale!

Ce este cardul de credit?

Cardul de credit a fost folosit prima data in 1920, in Statele Unite ale Americii, pentru vanzarea de combustibil catre posesorii de automobile.In prezent, cardul de credit este un produs bancar consacrat, utilizat de milioane de oameni din toata lumea. Cardul de credit este o linie de credit permanenta care iti ofera acces la o anumita suma de bani pentru a-ti satisface o nevoie sau o necesitate, de ordin personal sau profesional.
Avantajul prim al unui card de credit este ca poti avea oricand la dispozitie bani care insumeaza salariul net declarat pe cel putin 3 luni.

Intrebari frecvente

Cum functioneaza un card de credit?
Cardul de credit este un card bancar ce acceseaza o linie de credit stabilita de banca in functie de veniturile si obligatiile tale de plata.
Indiferent de operatiunile efectuate (plati la comercianti, pe internet, retrageri de numerar), cardul de credit iti ofera posibilitatea de a te folosi de banii bancii. Adica banca achita bunurile cumparate de tine urmand ca, ulterior, sa inapoiezi sumele cheltuite integral sau partial, la alegerea ta. Prin urmare, cardul de cumparaturi este un imprumut pe termen lung de tip revolving - un credit a carui suma maxima disponibila scade pe masura ce utilizezi banii de pe card si creste odata cu rambursarile effectuate de tine (revenind pana la limita initiala).
Cum este asigurata securitatea tranzactiilor cu cardul?
Fiecare card are un PIN (cod personal de identificare).
Platile sau retragerile de numerar prin echipamente ATM se fac dupa introducerea acestui cod. Introducerea eronata de 3 ori consecutiv a codului PIN va duce la blocarea cardului respectiv. PIN-ul nu trebuie dezvaluit nimanui, in nicio situatie, nici chiar ofiterilor bancii emitente.
Daca alegi sa faci o plata online, activarea gratuita a serviciului 3D Secure te va proteja impotriva fraudei.
Care sunt beneficiile cardului de credit?
- linie de credit tip revolving pe viata (din engleza: “to revolve” = a se repeta cu ciclicitate);
- un plus de siguranta (nu mai este necesar sa tii la tine numerar);
- rambursare flexibila a sumelor cheltuite, discounturi la comercianti;
- bonusuri pentru cumparaturile tale, preturi negociate la alte produse, asigurari incluse si alte avantaje;